Geheime TikTok Emoji: Dit zijn ze allemaal

Bijgewerkt:

De standaard gele emoji zie je op TikTok vaak voorbij komen. Maar er zijn ook verbogen emoticons die alleen in TikTok werken en op elke device er hetzelfde uitzien. Deze kan je niet kopieren maar alleen plaatsen als je weet hoe dit geheim werkt. Gelukkig is het heel simpel.

Alle 46 verborgen emoticons

In een caption of comment kun je tussen [ vierkante haakjes ] de naam van de emoticon plaatsen, TikTok vervangt dit voor de emoji. De helft van deze emoticons lijken veel op de originele emoji in andere kleuren. De andere helft zijn unieke TikTok cartoons met puntig haar en roze wangetjes.

[smile]

[smile] tiktok emoji

De smile-emoji laat een kleine, ronde, roze glimlach zien. Je kunt hem gebruiken om te laten zien dat je blij, verliefd of dankbaar bent. Gebruik [smile] in een reactie om aan te geven hoeveel je van iemands video houdt.

[happy]

[happy] tiktok emoji

De [happy] TikTok-emoji lijkt op de smile-emoji, maar dan met een grotere, meer open mond. Het wordt weergegeven als een perzikenkleurig gezicht met halfdichte ogen en een grote open mond.

[angry]

[angry] tiktok emoji

Ben je het niet eens met wat je ziet? Gebruik de [angry]-emoji om je ongenoegen uit te drukken. De boze emoji wordt weergegeven als een rood gezicht met een frons en stressmarkeringen op de bovenkant van de rechterkant.

[cry]

[cry] tiktok emoji

Een video om te janken? Yep, ook daarvoor is een passende emoji. De [cry] emoji wordt getoond als een blauwe gezicht met stromende tranen. Je kunt deze emoji ook gebruiken om extreem geluk te tonen, zoals wanneer je een video ziet van een schattig katje of een springende puppy.

[embarrassed]

[embarrassed] tiktok emoji

De [embarrassed] emoji is ideaal voor die momenten waarop je je ongemakkelijk of cringy voelt. Het toont een gezicht in een teal kleur met een bezorgde uitdrukking en een zweetdruppel op de rechter wenkbrauw. Je kunt deze gebruiken om aan te geven dat je je verlegen, onzeker of gewoon beschaamd voelt.

[surprised]

[surprised] tiktok emoji

De [surprised] emoji is perfect voor die momenten waarop je geen woorden hebt om te beschrijven hoe je je voelt. Of het nu gaat om een grote onthulling, een verrassing of onverwachte wending in de video dat je niet had zien aankomen. Het toont een gezicht dat verrast is door iets, met een open ogen en mond.

[wronged]

[wronged] tiktok emoji

De [wronged] emoji is perfect voor die momenten waarop je verlegen voelt. Het laat een gezicht zien dat droevig is en een gebaar maakt alsof het de schuld van iemand anders aangeeft. Je kunt deze gebruiken wanneer je je beledigd, benadeeld of oneerlijk behandeld voelt en wilt laten zien dat je niet blij bent met de situatie. Dit kan zowel in een privé als een professionele situatie zijn.

[shout]

[shout] tiktok emoji

De [shout] emoji is handig voor die momenten waarop je gewoon even alles uit moet schreeuwen. Het toont een gezicht in een paarse kleur met een open mond en scherpe tanden, die de emotie van woede, frustratie of boosheid uitdrukt. Gebruik deze TikTok geheime emoji om aan te geven dat je je frustreert of gewoon even moet uiten. Het kan ook gebruikt worden om aan te geven dat je boos bent of slechte bedoelingen hebt.

[flushed]

[flushed] tiktok emoji

De [flushed] emoji is geschikt voor die momenten waarop je spreekt met je crush of iemand waar je verliefd op bent, en je voelt je zenuwachtig, verlegen of opgewonden. Het toont een gezicht in een gele kleur met blozende wangen, die de emotie van verlegenheid of opwinding uitdrukt. Gebruik deze TikTok verborgen emoji om je gevoelens te laten zien wanneer je geen woorden hebt om uit te drukken hoe je je voelt.

[yummy]

[yummy] tiktok emoji

De [yummy] emoji is ideaal voor het uitdrukken van honger, waardering voor eten of goedkeuring voor een stuk inhoud. Het toont een gezicht in een roze kleur met de tong uitstekend en een duim omhoog, symboliserend dat het eten of de inhoud lekker of geweldig is. Gebruik deze TikTok verborgen emoji om aan te geven hoe lekker je iets vindt of hoeveel honger je hebt.

[complacent]

[complacent] tiktok emoji

Deze emoji is een blauw gezicht met zonnebril en een kleine glimlach. Hij geeft een gevoel van ontspanning en coolheid af. Je kunt [complacent] gebruiken om iets te laten zien dat relaxed of makkelijk is, of om te laten zien dat iets cool is.

[drool]

[drool] tiktok emoji

Deze emoji is ideaal om te gebruiken als je je crush wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt. Het is een roze gezicht met grote hartvormige ogen en een beetje speeksel dat uit de mond valt. Gebruik [drool] om aan te geven dat je iets leuks of schattigs ziet!

[scream]

[scream] tiktok emoji

De [scream] emoji is een blauw gezicht met grote ogen en een open mond, waarbij de zijkanten van het gezicht worden vastgehouden. Deze emoji kan gebruikt worden om je reactie weer te geven op een angstaanjagende video of om iemand te laten weten dat ze je hebben geschokt.

[weep]

[weep] tiktok emoji

De [weep] emoji is een lichtblauw gezicht met droevige ogen en een traan die langs het gezicht loopt. Deze emoji kan gebruikt worden om aan te geven dat iets je heeft verdrietig gemaakt of dat je iets mist. Deze emoji kan ook gebruikt worden om medeleven of rouw te uiten.

[speechless]

[speechless] tiktok emoji

De [speechless] emoji is er voor wanneer je geen woorden hebt. Het is een gezicht met een blauwgroene kleur, dat naar de zijkant kijkt, met een druppel zweet op zijn linker slaap. Gebruik deze geheime TikTok emoji om aan te geven dat je geïrriteerd, ontmoedigd of sprakeloos bent.

[funnyface]

[funnyface] tiktok emoji

De [funnyface] emoji is een roze gezicht met een knipoog en een uitgestoken tong. Deze emoji kan gebruikt worden om aan te geven dat je een grapje maakt of dat je gewoon een leuke tijd hebt. Deze emoji kan ook gebruikt worden om aan te geven dat je iets grappig vindt of om iemand te plagen.

[laughwithtears]

[laughwithtears] tiktok emoji

De [laughwithtears] emoji toont een roze lachend gezicht met tranen die uit de ogen stromen, TikTok's variant op de beroemde lachende emoji. Het is een eenvoudige manier om aan te geven dat iets echt leuk was en dat je nog steeds aan het lachen bent.

[wicked]

[wicked] tiktok emoji

De [wicked] emoji is een paars gezicht met een listige grijns en hoorns. Deze emoji is geschikt voor wanneer je een kwajongensachtige of opstandige stemming hebt. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden om aan te geven dat je iets stout hebt gedaan of van plan bent iets stout te doen. Ook kan het gebruikt worden om te laten zien dat je een grap uithaalt of een geheim hebt.

[facewithrollingeyes]

[facewithrollingeyes] tiktok emoji

De [facewithrollingeyes] emoji is de perfecte manier om aan te geven dat je gewoon niet meer verder wilt gaan met iets. Deze verborgen emoji toont een roze gezicht dat zijn ogen naar boven rolt, wat aangeeft dat de persoon geïrriteerd of geërgerd is. Gebruik deze emoji om aan te geven dat je niet onder de indruk bent, of dat je iets vindt absoluut belachelijk. Laat je vrienden weten dat je gewoon niet wilt dealen met de situatie.

[sulk]

[sulk] tiktok emoji

De [sulk] emoji is een rood gezicht met een grote frons. Deze emoji is geschikt voor wanneer je boos bent of ontevreden. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden om aan te geven dat je boos bent op iets of iemand, of dat je teleurgesteld bent in iets. Het is een manier om je vrienden te laten weten dat er iets is dat je niet bevalt en dat je het niet eens bent met de situatie.

[thinking]

[thinking] tiktok emoji

Diep in gedachten verzonken? De [thinking] emoji met een geel gezicht en een hand op zijn kin is geschikt voor wanneer je aan het nadenken bent, verward of twijfelachtig bent over iets.

[lovely]

[lovely] tiktok emoji

Als je iemand een knuffel of een kus wilt geven, de [lovely] emoji is de perfecte manier om dat te doen. Dit verborgen emoji toont een roze gezicht dat een grote kus geeft.

[greedy]

[greedy] tiktok emoji

Een perzikkleurig gezicht met dollartekens in zijn ogen en een grote grijns! De [greedy] emoji is voor wanneer iemand gierig of materialistisch is, of bijvoorbeeld als je een manier ziet om geld te verdienen.

[wow]

[wow] tiktok emoji

Deze emoji's lijken niet meer op de klassieke smileys maar zijn helemaal uniek aan TikTok. De eerste is [wow], een verbaasde gezichtsuitdrukking. Gebruik als reactie op iets onverwachts of verbazingwekkends.

[joyful]

[joyful] tiktok emoji

Wanneer je je voelt alsof je de wereld aankunt, gebruik dan de [joyful] emoji. Deze verborgen TikTok emoji toont een grote grijns en blije ogen. Voor wanneer je je super gelukkig voelt.

[hehe]

[hehe] tiktok emoji

De [hehe] emoji is geweldig voor geheimzinnig gegiechel. Het is een emoticon met een kleine grijns en schuine ogen. Gebruik deze emoji om listig lachen aan te geven of wanneer iets grappig is.

[slap]

[slap] tiktok emoji

Net een tik gekregen? Dat is [slap]! Een emoticon met een X voor ogen en een open handafdruk op zijn gezicht. Gebruik deze emoji bijvoorbeeld wanneer iemand iets hards of beledigends zegt.

[tears]

[tears] tiktok emoji

Voor tranen van geluk, of als je gewoon lekker moet janken om iets. De [tears] emoji toont een emoticon met twee lange straaltjes tranen die uit zijn ogen vallen.

[stun]

[stun] tiktok emoji

Verrast, geschokt of sprakeloos? Dan is er de [stun] emoticon met een verbaasde uitdrukking in zijn ogen, een open mond en een zweetdruppel op zijn rechter slaap.

[cute]

[cute] tiktok emoji

Voor een reactie bij een schattige dierenvideo of wanneer iemand een aardige opmerking achterlaat: voor de schattige [cute] vind je altijd wel een toepassing. Deze emoji heeft grote, schattige ogen.

[blink]

[blink] tiktok emoji

De klassieke knipoog! TikTok's [blink] emoji is een flirterige knipoog met een hartje.

[disdain]

[disdain] tiktok emoji

De [disdain] emoji is een uitdrukking van ergernis of frustratie. Deze emoji is geschikt om te gebruiken wanneer je geïrriteerd bent, overbelast of gewoon het zat bent.

[astonish]

[astonish] tiktok emoji

De [astonish] emoji toont een grijs gezicht met een open mond en een fronsende wenkbrauw. Deze emoji laat zien dat je verontwaardigd bent! Gebruik hem wanneer je niet kunt geloven wat je ziet of wanneer iemand je echt irriteert.

[rage]

[rage] tiktok emoji

Zo boos dat het stoom uit je oren komt: [rage] is een rode emoji met precies dat. Een uitdrukking van intense woede of frustratie.

[cool]

[cool] tiktok emoji

Maakt een zonnebril en een enigszins dreigende blik je echt [cool]?

[excited]

[excited] tiktok emoji

De [excited] emoji kan gebruikt worden wanneer iemand enthousiast is over iets of iets echt grappig vindt. Ontzettend veelzijdig te gebruiken, van een hilarische situatie tot een uiting van enthousiasme voor een mooie prestatie of succesverhaal van iemand anders.

[proud]

[proud] tiktok emoji

De [proud] emoji is voor als je wil laten zien wie de baas is met deze zelfverzekerde emoji.

[smileface]

[smileface] tiktok emoji

De wat neutraal ogende [smileface] heeft grote open ogen en rode wangetjes. TikTok's versie op een :).

[evil]

[evil] tiktok emoji

Deze paarse TikTok geheime emoji heeft kleine tandjes en bolle wangen, een kwaadaardig duiveltje. Voor als je in een chagrijnige bui bent en iets mischievends van plan bent kan je [evil] gebruiken.

[angel]

[angel] tiktok emoji

De altijd onschuldige [angel] heeft een aureool en is een uitbeelding van heiligheid.

[laugh]

[laugh] tiktok emoji

De allermakkelijkste geheime TikTok emoji om te onthouden is [laugh]! Een grote grijns en lachende ogen die elk een traantje wegpinken van het lachen.

[pride]

[pride] tiktok emoji

Een trots en zelfvoldaan gezicht met een zoenend mondje en een opgetrokken wenkbrauw, met de [pride] emoticon geef je jezelf een virtuele schouderklop.

[nap]

[nap] tiktok emoji

De raarste geheime emoji is toch echt wel [nap]. Het is een gezichtje met gesloten ogen en druipende neusvocht, bedoeld om slaperigheid aan te geven.

[loveface]

[loveface] tiktok emoji

De [loveface] emoji is perfect om te laten zien hoe verliefd je bent! Het toont een lachend gezicht met rood hartjes als ogen. Gebruik 'em als je helemaal weg bent van iemand of iets.

[awkward]

[awkward] tiktok emoji

Een goede reden om eindelijk dat woord te leren spellen (met twee w's): de [awkward] emoji is er voor de momenten wanneer je geen idee hebt wat je moet zeggen. Een ongemakkelijk gezicht met opgetrokken ogen en een zweetdruppeltje op het voorhoofd.

[shock]

[shock] tiktok emoji

De [shock] TikTok emoji is perfect voor die momenten dat je verrast of geërgerd bent. Het toont een blauw en wit emoticon met een boze uitdrukking op het gezicht. De wenkbrauwen zijn naar beneden gekruld en er zijn blauwe plekken op het gezicht.

Dat waren ze allemaal!