Spotify
streams kopen

Meer plays op Spotify

Hoe werkt het?

Kies het aantal streams en vertel ons waar ze naar moeten luisteren! Deel een link naar je specifieke track, bijvoorbeeld https://open.spotify.com/track/3wUlBGnMds6MiA3EMsAQON. Je kan ook een album, playlist of artiestenpagina opgeven, dan worden de streams netjes verdeeld. Wij focussen op kwaliteit streams van echte devices. De luistertijd is 60-250 seconden van exclusief 🇳🇱 Nederlandstalige accounts. Ongeveer tachtig procent van de streams is met een premium abonnement, bij herhaalorders passen we deze mix aan.

Veelgestelde vragen

Waar komen de luisteraars vandaan?

Wij werken exclusief met Nederlandstalige accounts, en gebruiken een mix van 80% premium en 20% standaard van accounts met een historie.

Wat is de levertijd van Spotify streams?

Het duurt ongeveer drie uur om de eerste streams te leveren, de maximum is 100k streams per dag voor grote/herhaal orders. Let wel op dat Spotify het aantal luisteraars alleen op werkdagen update, dit kan 36/48 uur duren.

Kunnen de streams ook verdwijnen of afnemen?

Spotify lijkt onze streams moeilijk van echte luisteraars te kunnen onderscheiden. Minder dan 1% was afgevallen na een halfjaar bij onze eigen testaccounts. We bieden een gratis aanvulgarantie binnen 14 dagen, maar deze is nog niet nodig geweest voor streams.