Instagram
likes kopen

Vergroot je aanwezigheid met onze likes

Hoe werkt het?

Geef jouw post een flinke boost met onze Instagram likes, zodat jouw post de engagementrate krijgt die het verdient! Hoe Instagram likes kopen werkt? Heel simpel. Maak een keuze uit een van de opties die hierboven zijn weergegeven. Heb je een keuze gemaakt? Super! Navigeer naar je Instagram profiel en het bericht wat je een boost wil geven en kopieër de link. Die ziet er ongeveer zo uit https://www.instagram.com/p/Cl8_sFMo_Vs/, met de link en je e-mailadres kan je de bestelling plaatsen. Na ontvangst van de betaling leveren we de eerste likes binnen 15 minuten. Oh, en vergeet niet om van tevoren je Instagram-profiel op openbaar te zetten.

Veelgestelde vragen

Blijven de likes voor altijd staan?

We bieden garantie op de Instagram likes. De eerste 14 dagen monitoren we je bestelling en vullen we het kosteloos opnieuw aan. Maar, er blijft altijd een kans dat Instagram erin slaagt om alle nep-volgers en likes te herkennen en ook te verwijderen. Wij kunnen daarom niet garanderen dat de likes en volgers voor altijd blijven staan. Vallen er na de eerste 14 dagen veel likes weg? Neem dan contact met ons op.

Wat is de levertijd van de Instagram likes?

Het lukt ons vrijwel altijd om binnen 15 minuten na betaling de eerste likes te leveren. Bestellingen boven de vijfduizend worden opgesplitst met een gemiddelde levertijd van 500 per uur.

Waarom moet mijn Instagram-profiel op openbaar staan?

Als je account op privé staat, kunnen alleen mensen die je al volgen jouw berichten zien. Dat maakt het voor ons onmogelijk om onze producten te leveren. Zet daarom voor je aankoop je profiel op openbaar totdat de bestelling volledig is geleverd.

Mijn vraag staat hier niet tussen

Zit je met een vraag over het kopen van Instagram volgers/likes/views en vind je het antwoord hierop niet? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil meer:

De eerste volgers/likes/views zijn gratis zodat je kunt testen.

Instagram LikesInstagram VolgersInstagram Views