Instagram
likes kopen

Vergroot je aanwezigheid met onze likes

Hoe werkt het?

Geef jouw post een flinke boost met onze Instagram likes, zodat jouw post de engagementrate krijgt die het verdient! Hoe Instagram likes kopen werkt? Heel simpel. Maak een keuze uit een van de opties die hierboven zijn weergegeven. Heb je een keuze gemaakt? Super! Vul je @gebruikersnaam in en we halen jouw laatste post op. Na ontvangst van de betaling leveren we de Instagram likes binnen 15 minuten. Oh, en vergeet niet om van tevoren je Instagram-profiel op openbaar te zetten.

Wist je trouwens dat je de Instagram likes ook kunt verdelen over meerdere berichten? We halen automatisch je foto's op en je kan zelf kiezen op welke posts de likes geleverd moeten worden.

Veelgestelde vragen

Blijven de likes voor altijd staan?

We bieden garantie op de Instagram likes. De eerste 14 dagen monitoren we je bestelling en vullen we het kosteloos opnieuw aan. Maar, er blijft altijd een kans dat Instagram erin slaagt om alle nep-volgers en likes te herkennen en ook te verwijderen. Wij kunnen daarom niet garanderen dat de likes en volgers voor altijd blijven staan. Vallen er na de eerste 14 dagen veel likes weg? Neem dan contact met ons op.

Wat is de levertijd van de Instagram likes?

Het lukt ons vrijwel altijd om binnen 15 minuten na betaling te leveren. Of het nou Instagram likes of volgers zijn. Met behulp van een automatisch bestelproces kunnen wij snel leveren.

Waarom moet mijn Instagram-profiel op openbaar staan?

Als je account op privé staat, kunnen alleen mensen die je al volgen jouw berichten liken. Dat maakt het voor ons onmogelijk om onze producten te leveren. Zet daarom voor je aankoop je profiel op openbaar totdat de bestelling volledig is geleverd.

Mijn vraag staat hier niet tussen

Zit je met een vraag over het kopen van Instagram volgers/likes/views en vind je het antwoord hierop niet? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil meer:

De eerste 25 volgers/likes/views zijn gratis.

Instagram LikesInstagram VolgersInstagram Views
Actie
20% Gratis Bonus boven op je bestelling!
De bonus wordt
automatisch toegepast