Instagram
views kopen

Meer views en engagement op je video’s

Hoe werkt het?

Geef je video post een engagementboost met onze views. Of het nou voor een Reels, IGTV of story is, wij doen het allemaal. Hoe Instagram views kopen werkt? Heel simpel. Maak een keuze uit een van de opties die hierboven zijn weergegeven. Heb je een keuze gemaakt? Super! Vul je @gebruikersnaam in en we halen jouw laatste videopost op. Vergeet niet om van tevoren je Instagram-profiel op openbaar te zetten. Na ontvangst van de betaling leveren we de Instagram views binnen 15 minuten.

Wist je trouwens dat je de Instagram views ook kunt verdelen over meerdere videos? We halen automatisch je berichten op en je kan zelf kiezen op welke posts de kijkers geleverd moeten worden.

Veelgestelde vragen

Blijven de views voor altijd staan?

We bieden garantie op de Instagram views. De eerste 14 dagen monitoren we je bestelling en vullen we het kosteloos opnieuw aan. Maar, er blijft altijd een kans dat Instagram erin slaagt om alle nep-views te herkennen en ook te verwijderen. Wij kunnen daarom niet garanderen dat de views voor altijd blijven staan. Vallen er na de eerste 14 dagen veel kijkers weg? Neem dan contact met ons op.

Wat is de levertijd van de Instagram views?

Het lukt ons vrijwel altijd om binnen 15 minuten na betaling te leveren. Of het nou Instagram likes, volgers of views zijn. Met behulp van een automatisch bestelproces kunnen wij snel leveren.

Waarom moet mijn Instagram-profiel op openbaar staan?

Als je account op privé staat, kunnen alleen mensen die je al volgen jouw videos zien. Dat maakt het voor ons onmogelijk om onze producten te leveren. Zet daarom voor je aankoop je profiel op openbaar totdat de bestelling volledig is geleverd.

Mijn vraag staat hier niet tussen

Zit je met een vraag over het kopen van Instagram volgers/likes/views en vind je het antwoord hierop niet? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil meer:

De eerste 25 volgers/likes/views zijn gratis.

Instagram LikesInstagram VolgersInstagram Views
Actie
20% Gratis Bonus boven op je bestelling!
De bonus wordt
automatisch toegepast