Veelgestelde vragen

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Wachten? Liever niet te lang, vinden wij ook. Elk platform heeft z'n eigen tempo. Bij Instagram merk je vaak al binnen 15 minuten de eerste beweging. TikTok? Dat is meestal een kwestie van uurtjes. En voor Spotify, tja, dat vraagt iets meer tijd. Gelukkig hebben we een fantastische statuspagina waar je real-time de voortgang van je bestelling kunt volgen. Zo mis je niets!

Welke betaalmethodes zijn er mogelijk?

Op dit moment accepteren wij alleen nog betalingen via iDEAL en Bancontact.

Moet ik mijn wachtwoord opgeven om een bestelling te plaatsen?

Bij Flexlikes is het niet nodig om je wachtwoord op te geven bij een bestelling. We hebben alleen een gebruikersnaam of link naar je bericht nodig. Op deze manier kun je gemakkelijk volgers, likes of views kopen voor jezelf of vrienden.

Krijg ik garantie op mijn bestelling?

Bij Flexlikes krijg je garantie op je aankoop. De eerste 14 dagen kunnen we je bestelling automatisch aanvullen (als je profiel openbaar staat). Valt buiten deze tijd een groot deel van je bestelling weg? Neem dan contact met ons op.

Zijn er risico's verbonden aan het kopen van volgers of likes?

In de regels van sociale media websites staat vaak dat het niet toegestaan is om volgers, likes of views te kopen. In de praktijk komt het echter niet voor dat er accounts worden verwijderd voor het kopen van likes. Instagram of TikTok weet namelijk niet of jij de likes/volgers hebt gekocht of iemand anders die jou wil schaden. Er blijven risico's aan verbonden.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt je bestelling annuleren zolang de levering nog niet gestart is. Weet je zeker dat je de bestelling wilt annuleren? Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op.