Veelgestelde vragen

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Ons bestelproces gaat volledig automatisch. Je hoeft daardoor niet lang te wachten op je aankoop. We ronden ruim 80 procent van onze bestellingen al af binnen 15 minuten. Zo boost je snel jouw Instagram-account. Klinkt goed toch?

Welke betaalmethodes zijn er mogelijk?

Op dit moment accepteren wij alleen nog betalingen via iDEAL en Bancontact.

Moet ik mijn wachtwoord opgeven om een bestelling te plaatsen?

Bij Flexlikes is het niet nodig om je wachtwoord op te geven bij een bestelling. We hebben alleen een gebruikersnaam of link naar je bericht nodig. Op deze manier kun je gemakkelijk volgers, likes of views kopen voor jezelf of vrienden.

Krijg ik garantie op mijn bestelling?

Bij Flexlikes krijg je garantie op je aankoop. We monitoren en vullen deze de eerste 14 dagen automatisch opnieuw aan. Valt buiten deze tijd een groot deel van je bestelling weg? Neem dan contact met ons op.

Zijn er risico's verbonden aan het kopen van volgers of likes?

Volgens de regels van Instagram is het niet toegestaan om volgers, likes of views te kopen. In de praktijk komt het echter niet voor dat er accounts worden verwijderd voor het kopen van likes. Instagram weet namelijk niet of jij de likes/volgers hebt gekocht of iemand anders die jou wil schaden. Er blijven risico's aan verbonden.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt je bestelling annuleren zolang de bestelling nog niet (volledig) is geleverd. Weet je zeker dat je de bestelling wilt annuleren? Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op.