Instagram
volgers kopen

Boost je volgers

Hoe werkt het?

Laat je Instagram account groeien met nieuwe volgers. Of Het er nou honderd zijn of duizend, bij Flexlikes kan het allemaal. Hoe Instagram volgers kopen werkt? Heel simpel. Maak een keuze uit een van de opties die hieronder zijn weergegeven. Heb je een keuze gemaakt? Super! Vul je @gebruikersnaam in en we halen jouw laatste post op. Vergeet niet om van tevoren je Instagram-profiel op openbaar te zetten. Na ontvangst van de betaling leveren we de Instagram volgers binnen 15 minuten.

Veelgestelde vragen

Blijven de volgers voor altijd staan?

We bieden garantie op de Instagram volgers. De eerste 14 dagen monitoren we je bestelling en vullen we het kosteloos opnieuw aan. Maar, er blijft altijd een kans dat Instagram erin slaagt om alle nep-volgers te herkennen en ook te verwijderen. Wij kunnen daarom niet garanderen dat de volgers voor altijd blijven staan. Vallen er na de eerste 14 dagen veel volgers weg? Neem dan contact met ons op.

Wat is de levertijd van de Instagram volgers?

Het lukt ons vrijwel altijd om binnen 15 minuten na betaling te leveren. Of het nou Instagram likes of volgers zijn. Met behulp van een automatisch bestelproces kunnen wij snel leveren.

Waarom moet mijn Instagram-profiel op openbaar staan?

Als je account op privé staat moet je nieuwe volgers eerst goedkeuren, hierdoor kunnen wij niet monitoren of onze dienst volledig is geleverd en niet accuraat leveren.

Mijn vraag staat hier niet tussen

Zit je met een vraag over het kopen van Instagram volgers/likes/views en vind je het antwoord hierop niet? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil meer:

De eerste 25 volgers/likes/views zijn gratis.

Instagram LikesInstagram VolgersInstagram Views
Actie
20% Gratis Bonus boven op je bestelling!
De bonus wordt
automatisch toegepast