Instagram
volgers kopen

Boost je volgers

Hoe werkt het?

Laat je Instagram account groeien met nieuwe volgers. Of het er nou honderd zijn of duizend, bij Flexlikes kan het allemaal. Hoe Instagram volgers kopen werkt? Heel simpel. Maak een keuze uit een van de opties die hieronder zijn weergegeven. Heb je een keuze gemaakt? Super! Vul je @gebruikersnaam in en je e-mailadres om je bestelling te plaatsen. Vergeet niet om van tevoren je Instagram-profiel op openbaar te zetten. Na ontvangst van de betaling leveren we de eerste volgers meestal al binnen 15 minuten.

Veelgestelde vragen

Blijven de volgers voor altijd staan?

We bieden garantie op de Instagram volgers. De eerste 14 dagen monitoren we je bestelling omdat er 5-10% kan afvallen, dit vullen we kosteloos opnieuw aan. Maar, er blijft altijd een kans dat Instagram erin slaagt om alle nep-volgers te herkennen en ook te verwijderen. Wij kunnen daarom niet garanderen dat de volgers voor altijd blijven staan. Vallen er na de eerste 14 dagen veel volgers weg? Neem dan contact met ons op.

Wat is de levertijd van de Instagram volgers?

We leveren ongeveer 500 volgers per uur, met een opstarttijd van 15 minuten. De levertijd verschilt dan ook sterk per bestelling. Proefbestellingen geven we voorrang, maar een bestellingen boven de tienduizend wordt over meerdere dagen gespreid.

Waarom moet mijn Instagram-profiel op openbaar staan?

Als je account op privé staat moet je nieuwe volgers eerst goedkeuren, hierdoor kunnen wij niet monitoren of onze dienst volledig is geleverd en niet accuraat leveren.

Mijn vraag staat hier niet tussen

Zit je met een vraag over het kopen van Instagram volgers/likes/views en vind je het antwoord hierop niet? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil meer:

De eerste volgers/likes/views zijn gratis zodat je kunt testen.

Instagram LikesInstagram VolgersInstagram Views